22-06-2013

В Черна гора бе изтеглен жребият за първите категории в класическия стил от европейското за кадети. Схватките започват днес от 9 часа, а ето и нашите съперници.

В кат. до 42 кг Димитър Андонов ще излезе на старта срещу украинеца Елин Шефершаев. В потока на българина е руснакът Бритов, с когото могат да се срещнат евентуално на полуфиналите.

При 50-килограмовите Едуард Евтимов ще започне с Джакобо Сандрон (Италия), а при успех очаква победителя от двубоя между финландец и хърватин. Неговият жребий бе и най-благосклонен по пътя до финала. 

Валентин Григоров (58) ще премери сили на старта с арменеца Арман Маликян. Ако преодолее това препятствие в потока на българина са още руснак и азер, които се срещат още в първия кръг.

В кат. до 69 кг Владимир Стойчев също започва с арменец - Хрант Калачян. При успех вероятно на четвъртфиналите ще очаква руснака Мусалов.

При 85-килограмовите Денислав Златев ще има лек съперник на старта - гърка Анестис Сарифес, но на осминафиналите го очаква грузинецът Гига Кокаладзе.